Vi søker prosjektsjef for bolig!

Utstillingsplassen Eiendom er innlandets største eiendomsselskap, og virksomheten omfatter utvikling av boliger for salg, og utvikling og utleie av næringslokaler og hotell. Selskapets forvaltningsportefølje har med deleide selskaper årlige leieinntekter på ca. 300 MNOK. Samlet eiendomsportefølje inkludert utviklingsprosjekter på ca. 350.000 kvm. I selskapet er det 21 ansatte.

Utstillingsplassen Eiendom AS opplever stor etterspørsel og ønsker å ansette en Prosjektsjef som har erfaring med oppstart og gjennomføring av boligprosjekter primært i Innlandet.

Utstillingsplassen Eiendom har mange dyktige ansatte. Du vil passe godt inn i miljøet om du ser på deg selv som målorientert, selvstendig og god på kommunikasjon. Videre er du kommersielt anlagt og har erfaring med å jobbe med eiendomsutvikling.

 

Prosjektsjef – bolig

Du har erfaring med å ha totalansvar for byggeprosjekter og håndterer både små og større prosjekter med tilhørende kommunikasjon ut mot ulike parter.

Du trives med lederansvar og motiveres av å løfte og støtte våre ansatte ytterligere i deres utvikling og daglige arbeid.

Du vil rapportere til Administrerende direktør.

Arbeidssted er Hamar.

Hverdagen din vil være variert. Prosjektlederansvaret vil innebære typiske aktiviteter som konseptutvikling, organisering av prosjektet, oversikt over økonomien i prosjektet, jevnlig oppføling, kontrahering, tett dialog med ulike entreprenører og andre leverandører. Videre vil det inngå oppfølging av mulige boligkjøpere og du vil jevnlig vurdere nye prosjekter. Du er dyktig til å knytte gode relasjoner og er pålitelig og inkluderende.

 

Det er mange gode grunner til å jobbe hos Utstillingsplassen Eiendom AS

 • Du vil få ansvar og følge kontinuiteten i boligprosjekter
  Vi har et godt miljø og setter pris på hverandre.
 • Vi er opptatt av å nå målene vi setter oss og har det gøy på veien til målet.
 • Du er med og sikrer videre positiv vekst. Vi er et selskap som åpner for initiativ og hvor det er kort vei fra forslag til gjennomføring. Videre har vi over flere år opparbeidet oss en betydelig tomteportefølje og har et solid merkenavn på Innlandet
 • UPL har en solid økonomi og er langsiktige
 • Du får konkurransedyktige betingelser

 

Utdanning

Det er ønskelig med teknisk utdannelsesbakgrunn, men ikke avgjørende. Utdannelse innen arkitektur, økonomi og/eller eiendomsutvikling er av interesse. Mye relevant erfaring kan kompensere for begrenset (relevant) utdannelse.

 

Erfaringsbakgrunn/ kompetanse

Aktuelle kandidater bør i hovedsak ha erfaring fra/ kompetanse på flere av følgende områder:

 • Reguleringsprosesser
 • Prosjektering/ planlegging av nye prosjekter
 • Prosjektledelse fra tidlig fase av prosjektet og frem til sluttførelse
 • Økonomiforståelse
 • Erfaring eller interesse for profilering av boligprosjekt
 • Forhandlinger av ulike kontrakter med entreprenører og andre samarbeidspartnere

Om du ønsker mer informasjon om stillingen før du søker kan du kontakte vår samarbeidspartner Nanna Collett (tel: 975 18 446) hos Collett Search & Selection.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Utstillingsplassen Eiendom. Alternativt kan du kontakte Jo Simen Drågen hos Utstillingsplassen Eiendom på mobil: 922 82 035.

Ikke nøl med å søke! Vi vurderer kandidater fortløpende og ser frem til å motta søknad fra nettopp deg!

Søknad sendes til nanna@collettsearch.no. Alle søknadene behandles fortløpende og konfidensielt.

Personvern og cookies