Utstillingsplassen Eiendom kjøper ut Entra

Jernbaneverket 1

Utstillingsplassen Eiendom AS kjøper Entra Eiendom AS sin eierandel i UP Entra AS. Frem til nå har Entra Eiendom AS eid 50 prosent av UP Entra AS, mens Utstillingsplassen Eiendom AS har eid resterende. Eiendommene i UP Entra AS er totalt verdsatt til i overkant av 800 millioner kroner og består av cirka 80 000 kvadratmeter eiendom i Hamar, Lillehammer og Kongsvinger.

Porteføljen består i hovedsak av kontoreiendom og omfatter blant annet Statens Hus på Hamar som huser statlige leietakere slik som Helse Sør-Øst, Fylkesmannen i Hedmark, Riksrevisjonen og Forsvarsbygg, samt Stangeveien 109 på Hamar med Jernbaneverket som leietaker

– Vi er glade for å overta Entras eierandel i UP Entra AS. Selskapet eier flere flotte kontantstrøms-eiendommer og eiendommer med utviklingspotensial i Hamarregionen. Vi har hele tiden vært ansvarlig for forvaltning og drift av eiendommene, og gleder oss nå til å også eie selskapet 100 prosent, sier administrerende direktør i Utstillingsplassen Eiendom, Tron Sanderud.

Utstillingsplassen Eiendom lover at leietakerne ikke vil merke mye til eierskiftet.

 

 

 

Personvern og cookies