Tårnhaven, Hamar

Med Mjøsa som nabo og himmelen rett utenfor stuevinduet, var Tårnhaven ett av Hamars mest spennende boligprosjekt. Her kunne man velge mellom leilighet i toppetasjen med eget tårn og tak-terrasse, leilighet med romslig balkong eller en leilighet der du kan gå rett ut i din egen lille have.

Tårnhaven bestod av to boligbygg med til sammen 25 leiligheter, tegnet i en spennende og unik arkitektur. Det grønne friområdet myker opp miljøet og danner en fin ramme rundt de moderne boligene.

Sentral beliggenhet i Hamar

Med sin sentrale beliggenhet ligger Tårnhaven midt i mellom alt du trenger i livet. Koigen og strandpromenaden langs Mjøsa ligger rett nedenfor med sine fine turmuligheter, og bykjernen er bare 500 meters gange unna.

Høy kvalitet og komfort for boligene

Det ble lagt vekt på en høy standard for boligene i Tårnhaven. Kvalitet og god komfort skulle prege omgivelsene, slik at du kunne leve godt i din nye bolig. En lun og behagelig varme i hjemmet, med vannbåren varme i alle gulvflater i oppholdsrom. Kjøkkenet ble levert med en takhøy kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, mens det delikate badet hadde innfelt radio for en ekstra god start på dagen.

Informasjon

Utbygger:
Utstillingsplassen Eiendom AS
Adresse:
Grønnegata 172 , 2315 Hamar
Ferdigstillelse:
2012
Prosjektledelse:
Sten Gunnar Torseter
Arkitekt:
ASH Arkitekter
Entreprenør:
Martin M. Bakken
Personvern og cookies