Banken Hamar

De historiske banklokalene i Strandgata 41 forvandles til 15 eksklusive leiligheter, som nå er lagt ut for salg.
Her, i møtet mellom gammel sjarm og nye tider, blir dette et boligprosjekt utenom det vanlige.

Ærverdige Banken ble opprinnelig tegnet av Hamararkitekten Bredo Greve i 1913. I århundret etter oppføringen er bankbygget ombygget i to omganger tidligere – i 1949 og 1980 -, men byggets jugendstil og karakter er blitt bevart og videreført. Nå får den historiske bankbygningen helt nye overflater, konstruksjoner og teknisk anlegg. Men selv om byggets tekniske stand blir moderne, er det lagt stor vekt på at byggets historiske stil og kvaliteter skal bevares.
Når prosjektet er ferdig, vil bygget romme til sammen 15 nye leiligheter med flott utsikt over Mjøsa. God etasjehøyde og moderne interiør bidrar til at alle leilighetene fremstår som romslige, luftige og eksklusive.

Banken ligger i Strandgata 41, med like kort avstand til Mjøsa som til Hamars rikholdige tilbud av restauranter, kaféer og butikker. Bankens nærmeste nabo er Strandgateparken, men rett i nærheten er også brygga og rekreasjonsområdet Koigen.  I umiddelbar nærhet har man også tilgang til Hamars rike kulturliv, med et allsidig tilbud  innen de fleste sjangere, og med noe for alle aldersgrupper. Du finner med andre ord alt du trenger i gangavstand rett utenfor dørstokken!

Les mer om prosjektet, og meld din interesse via Bankens hjemmeside her!

Informasjon

Utbygger:
UPL Hamar AS
Adresse:
Strandgata 41, 2317 Hamar
Hjemmeside:
www.bankenhamar.no
Prosjektledelse:
Utstillingsplassen Eiendom AS
Arkitekt:
Studio NSW
Entreprenør:
Ecosør
Personvern og cookies