Atriumshaven, Hamar

Atriumshaven er et spennende boligprosjekt utviklet av Utstillingsplassen Eiendom AS med en sentral plassering vest for Nestlé og Bryggeriet-området.

Eiendommen ligger rett vest for boligprosjektet Tårnhaven, med fritt utsyn mot bl.a. Mjøsa og Koigen/Ridehusstranda, samt deler av Bekkelaget/Sandvika og Helgøya.

Fakta om Atriumshaven

Atriumshaven består av tre boligbygg; en boligblokk med 21 leiligheter, en firemannsbolig og en forskjøvet rekke med «Townhouse» med 4 leiligheter. Prosjektet omfattet i alt 29 leiligheter.
Atriumshaven ble utbygget med en mindre fortetting enn i nabokvartalene i Bryggeriet, som medførte en større andel grønne fellesarealer i atriumet og godt med lys og luft til boligene.

Atriumshaven består av et bredt mangfold hva gjelder størrelse, type og pris på leilighetene, hvor blant annet ett av byggene ble formet som et«Townhouse over 2 plan og kjedet i forskjøvet rekke.
Firemannsboligen beliggende mot Hakabekkvegen besto av 4 romslige leiligheter med gode planløsninger og romslige uteplasser eller terrasser.

Særegen «tårn»-form

Arkitektonisk har Atriumshavens noen toppleiligheter en særegenhet i form av«tårn».

«Tårnene» er innredet som en stue med utgang til takterrasser, samt et innredet rom.

 

De fire«Townhouse» har også takterrasser, men ikke med innredet rom. Her er det i stedet oppført et trappehus, med et vertikalt/stående vindu som følger trappegangen gjennom to etasjer.

Tilgang til utvendig bod i bakkant av trappehuset.

 

Samtlige av toppleilighetene har innholdsrike og romslige hovedplan, med alle nødvendige funksjoner for en god bokvalitet.
De fleste leiligheter i 2. og 3. etasje i boligblokka fikk romslige balkonger, hvor flere av disse også med utsyn mot syd.

 

De minste leilighetene har også balkong, mens leiligheter på bakkeplan har markterrasser og med et lite grøntareal som er knyttet til den enkelte boligseksjon.
Generelt har leilighetene gode planløsninger med en høy standard på tekniske anlegg, materialvalg og innredninger, som for eksempel: vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom, garderobe/bad-/kjøkkeninnredninger fra HTH, lydklasse B mellom leilighetene (høyere klassifisering enn standardkrav; lydklasse C), balansert ventilasjon med eget luftbehandlingsanlegg for hver enkelt leilighet og boligsprinkleranlegg. Fasadene er kledd med lys teglstein og royalimpregnert trekledning.

 

Atriumshaven er organisert som et eierseksjonssameie.

 

Har du spørsmål? Still de her!

Informasjon

Utbygger:
Utstillingsplassen Eiendom AS
Adresse:
Aslak Bolts Gate 1, 2315 Hamar
Ferdigstillelse:
2013
Bruttoareal:
5000 m2
Prosjektledelse:
UPL ved Sten Gunnar Torseter
Arkitekt:
ASH Arkitekter
Entreprenør:
Martin M. Bakken
Personvern og cookies