Hamarhallen

Hamarhallen fra 1961 ble realisert som et resultat av bl.a. Hamar Mart`ns pene overskudd på slutten av 1950 tallet. STUI og Hamar Kommune var også nødvendige medspillere for at byggingen skulle la seg realisere. Dette var den andre messehallen i landet, etter Sjølysthallen i Oslo.

 

Hallen var i bruk som idrettshall fram til 1992. Idretten forlot da hallen, og messer og middager i Scandic Hamars regi overtok. Hallen benyttes også som konsertlokale. I 2003 ble hallen rehabilitert og spesialtilpasset for messebruk.


Hallen fikk nytt utvendig tak og nye vinduer i 2009 og gjennomgikk en betydelig innvendig rehabilitering året etter. Da ble hele lysanlegget skiftet ut og alle veggflater ble rehabilitert. Det ble spesielt lagt vekt på at hallen skulle få en bedre akustikk tilpasset dagens bruk.

 


 

Er du på utkikk etter ledige lokaler for leie?

Vi kan tilby kontorlokaler, næringslokaler, butikklokaler, hoteller, undervisningslokaler og kombinasjonslokaler med lager osv. Se våre eiendommer HER.

Les mer om hva vi kan tilby under UTLEIE, eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne med å finne det rette lokalet!

Utleie

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Informasjon

Eier:
Utstillingsplassen Eiendom AS
Adresse:
Vangsveien 121, Hamar 2318
Byggeår:
1961
Bruttoareal:
2200
Personvern og cookies