Salget av Bryggeribakken er i gang!

Drømmer du om en herlig utsikt, nærhet til Mjøsa og en behagelig gåtur til alt du elsker ved Hamar? Bryggeribakken har det du drømmer om.

Salget er allerede i gang. Budfrist: 14. desember kl. 12. For ytterligere informasjon trykk HER.

Prosjektet består av 20 enheter og boligblokken vil få en fin beliggenhet med herlig utsikt mot Mjøsa og strandpromenaden.

Sameiet Bryggeribakken skal føres opp på vestre del av Kvartal 6 i Hamar kommune. Inngangene blir plassert i 1. etasje via gårdsrommet mot øst til to oppganger, A og B. Totalt vil bygget gå over 4 etasjer samt kjeller. For våre kjøpere har vi brukt mye tid på utformingen av plantegningene, slik at leilighetene skal favne de fleste behov og ønsker.

Leilighetene fordeles over alle fire etasjene.

  1. etasje vil bestå av 6 seksjoner.
  2. og 3. etasje vil bestå av 5 seksjoner.
  3. etasje vil består av 4 toppleiligheter.

 

Her har du muligheten til å få drømmeleiligheten, enten det er en 2-roms leilighet på ca. 42 kvm, 4-roms leilighet på ca. 130 kvm, eller noe midt imellom.

Bryggeribakken skal ligge orientert mot vest, parallelt og i forlengelsen av Vestregate – mot Storhamargata. Boligblokken har en underliggende kjeller med innkjøring fra Vestregate, og skal inneholde parkeringsplasser, boder, sykkelparkering, tekniske rom samt søppelrom. Det vil også være adkomst til heis og trapperom.

Leilighetene vil fremstå med god håndverksmessig kvalitet, og det er lagt vekt på gode kvaliteter på overflater og materialvalg.

BELIGGENHET

Det er noe helt eget ved å bo ved Mjøsa, som er et vakkert skue sommer som vinter. I sommerhalvåret kan man både starte og avslutte dagen med bad i Norges største innsjø, da Bryggeribakken ligger såpass nærme at man praktisk talt kan ta på seg slåbroken og tusle ned for et bad. På sommerstid er det flere strender og bademuligheter langs Mjøsa. Sommer og vinter er det fine turmuligheter, både til lands og til vanns. Turstien langs Mjøsa går fra Hamar sentrum og helt til Jessnes, via Ridehusstranda og historiske Domkirkeodden. Ønsker man rekreasjon i skog og mark er det kort veg til Furuberget.

 

Vil man ta et bad i vinterhalvåret er Ankerskogen svømmehall, med egen helse- og velværeavdeling, i kort avstand fra leilighetene. I Ankerskogen er det også opplyste turstier/skiløyper, skøytebane, akebakke, frisbeégolfbane med mer.

 

Like utenfor Bryggeribakken finner man nærmeste bussholdeplass hvor bybussene går hvert 15. minutt. Skal du ta toget er det ca. 10 minutters gange til Hamar stasjon, med hyppige togavganger mot både nord og sør.  Bryggeribakken får man en meget sentral beliggenhet i umiddelbar nærhet til det man behøver i en hektisk hverdag. Stortorget, gågata, kulturhuset og Hamar kino ligger innenfor kort gangavstand. Coop Marked er nærmeste dagligvarebutikk, og ligger innenfor 250 meters avstand. I Hamar sentrum er det et yrende kafé- og kulturliv, og det finnes mange deilige alternativer å legge formiddagskaffen, lunsjen, middagen, drinken og nattelivet til. Det er også gangavstand til både Maxi Storsenter og CC stadion, Innlandets største kjøpesenter.

 

Her i Bryggeribakken får man den herlige kombinasjonen av bylivet, Mjøsa og rekreasjon.

 

Personvern og cookies