Vi søker Utleie- og markedskonsulent / Eiendomssjef

Utstillingsplassen forvalter en stor eiendomsmasse og har over tid utvidet utviklingsporteføljen betydelig. Fremover skal mange spennende bolig- og næringsprosjekter realiseres, herunder Hamars nye bydel i mjøskanten på Espern. Markedsavdelingen ønsker derfor å styrke laget med en engasjert og dyktig Utleie- og Markedskonsulent / Eiendomssjef.

Arbeidsgiver: Utstillingsplassen
Stillingstittel: Utleie- og Markedskonsulent / Eiendomssjef
Frist 03.04.2022
Ansettelsesform: Fast

Markedsavdelingen har ansvar for markedssiden av boligprosjekter, utleie av næringseiendom og generelle markedsaktiviteter. Avdelingens ansvarsområde er variert, og kandidater med flere ulike bakgrunner og spesialfelt vil kunne være aktuelle. Ønsker du å være med å utvikle vår portefølje, Hamar og andre byområder, og i tillegg liker å se fysiske resultater av jobben du utfører, kan dette være en spennende mulighet. Selv om stillingen til dels kan formes etter bakgrunn bør man ha interesse for eiendom og gjerne erfaring fra markedsføring, utleie eller salg. Vi tror du er en person med kremmerånd, som tar seg tid til å forstå kundens behov og som søker løsninger for å tilfredsstille de. Er du en kreativ relasjonsbygger, som inngir tillit og er opptatt av å levere kvalitet, kan dette være jobben for deg. Du må ha evnen til å heve blikket og se de store linjene, men også de viktige detaljene.

Vi ser derfor etter deg som tar en utfordring, som både er selvgående og god til å jobbe sammen med andre. Vi er glade i å skape gode resultater, men har samtidig takhøyde og mye humor i hverdagen. Det er viktig for oss at vår nye kollega vil å bidra positivt til et godt og utviklende arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver

Arbeidshverdagen i Utstillingsplassen er variert og dynamisk, og vi deler på arbeidsoppgavene slik at vi utnytter vår samlede kompetanse på best mulig måte. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet kunne omfatte:

- Utleie og reforhandling av leieavtaler

- Etablere og utvikle relasjoner, samt ivareta nye og eksisterende leietakere

- Budsjettering

- Markedsvurderinger

- Utarbeidelse av markedsmateriell, annonser og SOME

- Følge opp eiendommer økonomisk, teknisk og kommersielt, herunder identifisere nødvendige tiltak for å sikre og videreutvikle eiendommenes verdi

- Bidra i ulike prosjektfaser, både på næring og bolig, fra utvikling til ferdigstillelse for å sikre godt markedstilpassede prosjekter.

-Forberede, igangsette og oppfølging av salgsprosesser

- Holde selskapet oppdatert på trender og nye konsepter i markedet

- Konseptualisering

- Samarbeide med offentlige myndigheter og samarbeidspartnere

- Bidra til selskapets bærekrafts strategi og ønsket måloppnåelse

Kvalifikasjoner

Utstillingsplassen er en arbeidsgiver som er opptatt av personlige egenskaper så vel som formell kompetanse. Ditt utviklingspotensial er derfor viktig, men ønsker i utgangspunktet at du har noen av følgende kvalifikasjoner:

- Utdannelse innenfor eiendom, økonomi eller salg og/eller markedsføring

- Relevant erfaring kan kompensere for krav til utdanning

- Erfaring fra tilsvarende stilling er en fordel

- Kunnskap om utleie- og/eller salg av bolig

- Gode kommunikasjons- og forhandlingsegenskaper

- Markedsforståelse og evnen til å se muligheter

- Forretnings- og økonomiforståelse

Personlige egenskaper

- Serviceinnstilt og fleksibel

- Løsningsorientert og praktisk anlagt

- Sosial med godt humør

- Tillitsvekkende relasjonsbygger som kommer lett i kontakt med andre mennesker

- Selvstendig og kreativ som liker å jobbe i team

- Strukturert, ryddig og gjerne med genuin eiendomsinteresse

- Jordnær med gode holdninger og verdier

- Hardt arbeidende med høy gjennomføringsevne

- Ønske om videreutvikling og læring

Hvorfor jobbe i Utstillingsplassen?

Hos oss får du er variert hverdag med mange spennende utfordringer og prosjekter som preger bymiljøet. Vi er en løsningsorientert gjeng som samarbeider tett og støtter hverandre for å kunne levere kvalitet i alt vi gjør. Arbeidsmiljøet er ujålete, men preges av høy faglig kompetanse, humor og god takhøyde.

- Stadig nye utfordringer og prosjekter i et selskap med godt renomme

- Kompetent arbeidsmiljø med korte beslutningslinjer og tett samarbeid mellom avdelingene

- 22 kollegaer med godt humør og stor omtanke for hverandre. Lav turnover.

- Være med å prege eget nærområde og se fysiske resultater av jobben du gjør.

- Delta aktivt fra tilrettelegging av nye spennende prosjekter i samarbeid med prosjektutviklings- og driftsavdeling samt økonomi som gir mulighet til å lære om alle faser av eiendomsutvikling og forvaltning

- En solid og trygg arbeidsplass med langsiktig perspektiv

- Jobbfrihet

- Konkurransedyktige betingelser

Om Selskapet

Utstillingsplassen er Innlandets største eiendomsselskap med hovedkontor på Hamar. Vi er en nasjonal aktør som har en betydelig eiendomsportefølje, med hovedtyngde i Innlandet og med økende interesser i Sverige. Selskapets virksomhet omfatter utvikling og utleie av næringslokaler og utvikling av boliger for salg. Prosjektene utvikles av oss alene, eller gjerne sammen med andre. Vi er et ansvarlig eiendomsselskap som bygger for folk og samfunn, og hvor miljø og bærekraft står sentralt.

For oss er det viktig å sette kunden i sentrum, oppføre oss skikkelig og holde det vi lover. Andre sier vi er løsningsorienterte og handlekraftige med et unikt blikk for muligheter. Selv om vi er jordnære, er det lov å drømme stort, og når alt kommer til alt bygger og forvalter vi tillit.

Søknadsfrist for stillingen er 03.04.22. Vi behandler søknader fortløpende og hører gjerne fra deg om du har noen spørsmål.

Spørsmål og søknad til stillingen rettes til:

Kontaktperson: Nanna Collett
Telefon: 975 18 446
Mail: nanna@collettsearch.no

Kontaktperson: Lene Tollefsen
Telefon: 976 92 902
Mail: lene@collettsearch.no