Sverdrupsgate 47

Nybygget i Sverdrupsgate 47 på Hamar er i ferd med å reise seg for alvor. Forbipasserende i Vangsvegen kan nå se at en ny fase av byggesaken pågår, med stabling av prefabrikkerte betongkonstruksjoner. Bygget vokser nå en etasje hver 14. dag. Bygget vil strekke seg totalt 8 etasjer, når det står ferdig.

Eidsiva er på befaring og skuer ut fra byggets 4. etasje. De er selv godt i gang med planlegging av innflyttingen, for å sikre at alt og alle kommer på plass til innflyttingen siste kvartal 2023.

Det er alltid stor stas å befare det man selv har et eierskap til, og man kan merke at engasjementet er stort på befaring, når man spaserer rundt og visualiserer hvordan det ferdige produktet vil fremstå til slutt.

Betonmast Innlandet sørger for at kvalitet og sikkerhet er på agendaen hver eneste dag. Det er ikke ofte prosjekter av denne størrelsen og kompleksiteten gjennomføres i Innlandet. Det er likevel ingen tvil om at kompetansen og gjennomføringsevnen er til stede i regionen. Vi gleder oss over at så mange lokale aktører er med på bidra til Eidsivas nye storstue.