Lang og tro tjeneste

På fredag hadde vi en hyggelig markering for Kari Olstad og Jan Johnsrud, som har vært ansatt i Utstillingsplassen i henholdsvis 36 og 40 år, og som nå trer inn i pensjonistenes rekker til sommeren. Alle ansatte ble innkalt til "informasjonsmøte", men det viste seg raskt at dette var en hedring av disse to, som har betydd så mye for arbeidsplassen vår. Ordfører Einar Busterud dukket også opp for å overrekke Medaljen for lang og tro tjeneste, som er en anerkjennelse til arbeidstakere som har vært ansatt i mer enn 25 år hos samme arbeidsgiver.

Foto: Eli J. Haugen, HA

"Vi i Utstillingsplassen skal være skikkelige, ordentlige og etterettelige", innledet Monica Haugan(adm. dir), og ingen representerer vel disse verdiene bedre enn Kari og Jan.

Kari begynte sin karriere i Utstillingsplassen tilbake i 1986, og Jan startet så smått i 1972, men har vært fast ansatt i selskapet siden 1983. Mens Kari har hatt kontroll på lønn, fakturering og regnskap, har Jan i lang tid ledet driftsavdelingen vår.

Fotografert i 1991. Jan nederst til venstre. Kari midt i bildet. Foto: Utstillingsplassen arkiv

Vi vil takke dere, Kari og Jan, for den utrolige innsatsen dere har lagt ned gjennom så mange år. Samtidig vil vi ønske dere lykke til med ny, og vel fortjent, tilværelse. Dere vil bli høyt savnet her hos oss!