Nye leietakere

2019 er godt i gang, og UPL kan ønske opptil flere nye leietakere velkommen.

Byggentrepenør Ø.M. Fjeld AS har allerede vært en god leietaker hos oss i flere år her på Hamar. De flytter nå fra Storhamargata 44, og inn i Vangsvegen 121 (Landbruksbygget).

I sentrum vil det komme flere ulike aktører i løpet av våren og sommeren. I Grønnegata 40(Østre Torg) vil Ikke Bare Bar AS i løpet av våren åpne ny restaurant, mens Sonans Privatgymnas AS åpner dørene i Grønnegata 41 til sommeren.

Den godt etablerte og populære undertøysbutikken Lille Lone AS er også ny leietager hos oss, og vil være å finne i Strandgata 55 fra april av.

I gründerhuset PARK er det stor aktivitet, og her er så og si alt areal på ca. 6000 kvm. utleid.
Sist inn er IT-aktøren Inmeta Consulting AS, som flytter inn til sommeren.

I Vangsvegen 73 har vi nylig påbegynt arbeidene med å utbedre lokaler for en annen aktør innen digitale løsninger, Vangen & Plotz AS, og de kommer til å være inne i nye lokaler i april.

Tannlege Finn Aas har etter mange års trofast tjeneste takket av, og inn har en ny tannlege kommet. Tannlege Kjersti Høye AS har tatt over praksisen, og er allerede godt i gang i Vangsvegen 91.

Peer Gynt Kjøpesenter på Vinstra har også fått inn en ny aktør. DK Byggservice & Utleie AS er totalleverandør av hus og hytter, og har nettopp åpnet sin nye butikk på Vinstra.

Vi ønsker alle nye leietakere lykke til – og velkommen til oss!

Personvern og cookies