Leietakerkonserten 2017: To rustne Herrer

For 20. året på rad har vi gleden av å takke for godt samarbeid ved å invitere
gode forbindelser og leietakere til en hyggelig aften på Scandic Scene.

Også første gang Utstillingsplassen Eiendom arrangerte konsert for sine forbindelser var det «To rustne herrer» som sto på plakaten.

Når Ole Paus og Jonas Fjeld er tilbake som To rustne herrer og feirer sitt 20-årsjubileum med nytt show, blir denne kvelden mao. et 20 årsjubileum i dobbelt forstand.

Mye har skjedd på 20 år. Blant annet har vi fått mobiltelefoner, Internett og strømming av musikk. Men det hindrer ikke to av Norges ubestridte musikalske storheter fra å tørke støv av gamle sanger og gitarer. I tillegg skriver duoen fortsatt nye sanger sammen.

Hver for seg har de bak seg eventyrlige karrierer og har sunget seg inn i den norske folkesjela. Og begge har de fått bekreftet sin posisjon som landets største låtskrivere gjennom nytolkningene i «Hver gang vi møtes» på TV2.

Ole Paus (68) har medvirket på hele 42 plateutgivelser siden 1970, og annonserte i 2013 at han legger opp som plateartist. Han ble i 2015 innlemmet i Rockheims Hall Of Fame.

Jonas Fjeld (63), som egentlig heter Terje Jensen, har siden 1972 lagt bak seg en betydningsfull diskografi både med Jonas Fjeld Band og som soloartist.

Som To rustne herrer har duoen gitt ut «To rustne herrer» (1996), «Damebesøk» (1998) og «Tolv rustne strenger« (2003).

Velkommen til en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring – hvis helsa holder

 

 


Praktisk informasjon:

Hvem:

Invitasjonen gjelder alle ansatte med ledsagere, begrenset til ansatte som har fysisk tilhold i våre lokaler. For samarbeidspartnere er invitasjonen personlig med ledsager.

Dato:

Fredag 10. november

Sted:

Hamar – Scandic Scene

Pris:

Gratis

Tid:

Dørene åpner kl 19.30, med programstart kl. 20.00

Hotellbaren Sans har åpent fra kl 16.00 og det vil være servering i Vinterhagen fra kl 18.00.

For de som ønsker å fortsette kvelden etter konserten vil det spilles opp til dans i Scandics hotellbar Sans.


Om man ønsker å starte kvelden med en hyggelig middag sammen med kollegaer eller tjuvstarte julebordsesongen, kan Scandic tilby følgende pakke:

«En smak av julen buffet» fra kl 17.00

Pris: Kr. 285,- pr. pers.

Ring 21 61 40 00 for bordbestilling eller på mail til hamar@scandichotels.com


Påmelding:

Påmelding innen 01.11.17.

Bedrifter sender samlet påmelding for alle ansatte.

Personvern og cookies