Første leietaker på plass i innlandets første BREEAM-NOR bygg

SVV - Logo

 

Endelig er første leietaker på plass i det nye kontorbygget på Utstillingplassen, bedre kjent som Mart’ns plassen.

Nybygget er innlandets første BREEAM-NOR bygg, og huser nå 167 av Vegvesenets ansatte. Vegvesenet får stadig flere oppgaver og vokste ut av de gamle lokalene ved fylkeshuset i Hamar.

 I løpet av våren vil SVV få selskap av flere aktører i det flotte miljøbygget. Da vil Eika Forsikring, BDO, Totens Sparebank og The Assessment Company flytte inn.

Det i overkant 13.000 kvm store bygget er så godt som fullt utleid, men 7 etasje med en av Hamars råeste utsikter står fortsatt ledig.

 

Statens Vegvesen har gjennom hele byggeprosessen vært en profesjonell samarbeidspartner ved at de hele veien har hatt et bevisst forhold til hva de ønsket seg, noe UPL har satt pris på.

Under åpningen av de nye lokalene ble det fra alle involverte parter uttrykket stor tilfredshet med alle prosessene gjennom hele prosjektet. Profesjonalitet og godt samarbeid var gjengangere.

Målet med de nye lokalene har vært at de skal skape positiv energi og gjøre Vegvesenet til en attraktiv arbeidsplass. Ved hjelp av maling og bevisst bruk av farger, piktogrammer på veggene og bilder, har hver etasje fått et eget tema og mange kreative møteplasser.

Temaene gjenspeiler kjente trekk ved Hedmarken, som fjell, vann, skog osv. For å sette en ekstra spiss på verket har noen av Europas beste grafitti kunstnere hjulpet til med dekoren.

Som et ledd i at bygget er konstruert for å være et godt sted å arbeide, kan bygget tilby flotte møte fasiliteter, kantine og trimrom.

Utstillingsplassen Eiendom er meget stolt av sitt nye miljøbygg og synes det er hyggelig at leietaker også er fornøyd med sluttresultatet.

Ytterligere informasjon om prosjektet finner du HER.

Hva er BREAAM? Finn ut mer HER.

Statens Vegvesen - Eika

Personvern og cookies