Nordhagen

Vi er stolte av å annonsere salgsstart for dette spennende og unike prosjektet i Sandvika, Ottestad. Prosjektet vil bestå av totalt 60 leiligheter fordelt over tre byggetrinn. I Nordhagen vil du finne alt du trenger for å leve et komfortabelt liv. I Sandvika bor du nær både Mjøsa, Vestbygda og byen. Det er lagt mye omsorg i å designe boligene i Nordhagen, slik at du kan bo og leve i området så lenge du vil. Her skal det være godt å bo - for deg over 55 år!

Nøkkelinformasjon

 • Nordhagen Seniorboliger AS

  Utbygger

 • Martin M Bakken AS

  Totalentreprenør

 • Utstillingsplassen Eiendom AS

  Prosjektledelse

 • Anderssen + Fremming AS

  Arkitekt

Thor Anders Nordhagen trådde sine barnesko i idylliske Nordhagen i Sandvika. Thor hadde sterke bånd til stedet der han vokste opp og bodde i sitt voksne liv. Da han skrev sitt testamente donerte han Nordhagen til stiftelsen Ottestad Aldersboliger, med ønske om at det skulle utvikles aldersboliger på tomta. Resultatet er Nordhagen - en sjelden mulighet i boligmarkedet - øremerket voksne beboere.

Leilighetene i Nordhagen er fra 51 til 110 kvm BRA og har fra 1 til 3 soverom. God beliggenhet med romslige balkonger og fint utsyn. Samtlige leiligheter vil ha en medfølgende garasjeplass i byggets 1. etasje. I tillegg til flotte og praktiske leiligheter, vil du som beboer få tilgang til den eksisterende villaen som står på tomten. Villaen vil huse et eget selskapslokale som vil fungere som et hyggelig samlingssted - og som kan bookes til private arrangement. Videre vil du kunne ha gjester overnattende i et eget gjesterom med privat bad. Du kan med andre ord fortsatt ta i mot familie på besøk selv om du flytter til leilighet. I den gamle tømmerkoia blir det en særpreget peisestue, samt et hobbyrom for de ivrige håndverkerne. Nede ved Mjøsa disponeres et eget, fantastisk strandområde med badehus og brygge. Tomten vil dessuten bli pent opparbeidet med både sosiale soner og aktivitetsplasser, som grillplass, rosehage, dyrkingskasser og pergola.

I Nordhagen blir det lagt opp til et sosialt liv. Gjennom Heime-appen vil beboere bli både invitert og oppfordret til å arrangere, samt å delta i, sosiale tilstelninger.