Bryggerigården

I juni 2021 lanserte vi det som vil bli Bryggeribakkens nabobygg; Bryggerigården - bestående av 18 selveierleiligheter fordelt på 4 etasjer. I likhet med Bryggeribakken, vil Bryggerigården ha en meget sentral beliggenhet i umiddelbar nærhet til det man behøver i en hektisk hverdag. I tillegg kan man nesten ikke komme nærmere Mjøsa.

Nøkkelinformasjon

 • 4. kvartal 2022 / 1. kvartal 2023

  Ferdigstillelse

 • Utstillingsplassen Eiendom AS

  Prosjektledelse

 • Studio NSW

  Arkitekt

 • UPL Hamar AS

  Utbygger

I Vestbyen, med den gamle hovedbygningen til Hamar Bryggeri som nærmeste nabo, og i gangavstand til både Mjøsa, Domkirkeodden og sentrum, vil du finne bygget som har fått navnet Bryggerigården. Sammensetningen av leiligheter varierer fra 1- til 4-roms, med 10 ulike smarte og plassøkonomiske planløsninger. Bryggerigården har underliggende kjeller, med rom for boder, sykkelparkering etc.

Bryggerigården skal bli et godt sted å bo. Et sted der du føler deg hjemme fra første dag, både i din egen leilighet og som en del av fellesskapet. Det skal også være en adresse du er stolt av å høre til på. Ikke bare en flott fasade, men et gjennomtenkt leilighetskompleks, med god beliggenhet og trivelige uteområder.

Til tross for urbaniteten, vil man oppleve at beliggenheten også har mye å by på dersom man ønsker et roligere liv. Vegen er kort ned til badestrendene på Koigen, samt til flotte turstier langs Mjøsbredden ut mot Ridehusstranda, Domkirkeodden og Jessnes. Her får du det beste fra to verdener!

Mer informasjon

Adresse:
Torggata 140,
2315 Hamar