Bryggeribakken

I desember 2020 lanserte vi Bryggeribakken. Dette er et boligprosjekt i Vestbyen i Hamar, bestående av 20 leiligheter. Her får du flott Mjøsutsikt i god kombinasjon med en urban beliggenhet. Det er brukt mye tid på utformingen av leilighetene slik at de skal favne flest mulige behov og ønsker, og det er gledelig at prosjektet er blitt så godt mottatt.

Nøkkelinformasjon

 • 4. kvartal 2022

  Ferdigstillelse

 • Utstillingsplassen Eiendom AS

  Prosjektledelse

 • Studio NSW

  Arkitekt

 • UPL Hamar AS

  Utbygger

Utstillingsplassen har dype røtter i Hamar, og dette har stått sentralt i forvandlingen av Vestbyen fra et døende industriområde, til en levende bydel og et av Hamars triveligste og mest ettertraktede boligstrøk. Her, i krysningen mellom fortid og framtid, har enkle lagerbygninger gitt plass til nye leiligheter med varig kvalitet, som harmonerer med de gamle og historiske bygningene som nå er rehabilitert og danner en ærverdig ramme om den moderne bebyggelsen.

Bryggeribakken er tegnet av Studio NSW, og vil totalt gå over 4 etasjer samt kjeller. I utformingen av Bryggeribakken har utbygger og arkitekt lagt vekt på at det nye leilighetsbygget skal speile tiden vi lever i, samtidig som det må harmonere med den historiske bebyggelsen rundt. Bygget glir derfor elegant inn ved siden av den gamle hovedbygningen til Hamar Bryggeri.

I Bryggeribakken er det ikke tatt noen snarveier, det har vært fullt fokus på de gode kvalitetene hele veien. Kvaliteter som gjør en moderne leilighet til et godt hjem, fra tegnebordet og til siste skrue er på plass. Her har man kunnet velge mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter, med areal fra 42 til 130 kvadratmeter. Alle med romslige uteplasser, solrike balkonger, egen bod og felle sykkelparkering i kjeller.

Bryggeribakken kan tilby sentral beliggenhet, med kort avstand til alt Hamar har å tilby. Her kan man kjenne på den urbane by-følelsen, samtidig som man nesten ikke kan komme nærmere Mjøsa. Vegen er kort ned til Koigen, som kan tilby bademuligheter og flotte turstier langs Mjøsbredden ut mot Ridehusstranda, Domkirkeodden og Jessnes. Skulle man ha behov for rekreasjon i skog og mark, er vegen også kort til Furuberget.

Mer informasjon

Adresse:
Torggata 146/148,
2315 Hamar